MARINOVANÁ ŽEBÍRKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ ŽEBRO / 




INGREDIENCE: 4 libovější vepřová žebírka, 4 lžíce oleje, 1 až 2 stroužky česneku, sůl, m. pepř nebo ml. sladká paprika, olej na opékání.

POSTUP PŘÍPRAVY: Tučnější okraje žebírek odkrojíme a maso trochu uvolníme od kostí. Olej smícháme s utřeným česnekem, potřeme žebírka, složíme do misky a necháme několik hodin v chladnu odležet. V horkém oleji po každé straně opékáme asi pět minut. Hotová žebírka osolíme a okořeníme. Podáváme s opékanými brambory a s dušenými fazolkami.



MARINOVANÁ ŽEBÍRKA. MARINOVANÁ ŽEBÍRKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1411 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz